«Se for deg å komme inn i et rom med en avslappende atmosfære preget av stillhet og ro. Du blir møtt av en behagelig, vennlig stemme som gjør at du føler deg velkommen. Etter en hektisk arbeidsdag er det godt å komme til et rolig sted hvor man kan senke skuldrene, puste ut og bare være seg selv. Belysningen er dempet og temperaturen behagelig. Det føles godt å trygt å lukke øynene, koble av tankene og hvile hodet på en pute med et pledd over seg. Harmoniske lyder og vibrasjoner fra krystallboller gjør at kroppen føles tung. Du fylles med en dyp indre ro som gjør at du slipper alt og bare er tilstede, her og nå. Du føler deg trygg, avslappet og balansert».

Dette er atmosfæren og opplevelsen jeg legger min lidenskap i å gi deg. Et fristed. En avspenningssone som et pusterom fra en hektisk hverdag, hvor du opplever et dyptgående lydspa for kropp og sinn som kan virke revitaliserende, gi fornyet energi og livsglede.

«Slapp av, lytt, gi slipp»

I mine behandlinger tar jeg deg med på en oppdagelsesreise i kropp og sinn. Du lærer sensitivitet i forhold til å oppdage og lytte til kroppens signaler, mot en større forståelse av hvordan alt henger sammen. Slik kan du fungere mer bevisst på lag med seg selv, og ta viktige forhåndsregler for å forebygger at ubalanser får grobunn og tid til å utvikle seg.

Jeg er Tove. Utdannet sosionom og sertifisert lydterapeut med spesialisering i krystallboller. I tillegg har jeg 75 timer med yin yoga, restorativ yoga og yoga Nidra TT. Flere års erfaring med gruppetimer, workshops og 1-1 behandlinger har gitt en dyp forståelse for og innsikt i krystallbollenes mange helseeffekter, noe jeg selv kjenner på kroppen. Denne dyrbare erfaringskunnskapen tar jeg med meg, for å skape de beste omstendighetene og forutsetningene for at en helbredelsesprosess mot bedre helse kan starte og utvikle seg.

Krystallbollenes vibrasjoner jobber i dybden med å løse opp blokkeringer i energisystemet, som over kortere eller lengre perioder har gjort at kroppen og sinnet ikke fungerer optimalt. Dette er en form for indre massage til cellene, som balanserer og stabiliserer dem mot å fungere optimalt i deres livsviktige funksjoner. Harmonisering av energien kan også forebygge ubalanser og at eventuelle eksisterende ubalanser «setter seg» i kroppen. Vedvarende disharmoni er vist at kan føre til svekket immunsystem, smerter, sykdom m.m. på den ene siden, og psykiske og mentale ubalanser som stress, utbrenthet, depresjon o.l. på den andre siden; noen av dagens største livsstilssykdommer. Du kan gjøre noe allerede i dag for å skape det livet du ønsker med god helse, energi og overskudd til de tingene som betyr noe for deg.

Les mer om lydterapi og dets effekter her.

Tidligere workshops, gruppetimer, konserter og performancer:

Jivamukti Yoga Stavanger – Energiverkstedet – Hot Yoga Sola – SiS Sportssenter – Jæryoga – Solvik Yoga Festival – ReCharge festival Kr.Sand – Langøya Yogafestival – Stavanger konserthus, yoga og velvære weekend – Stavanger/Sandnes zen senter – Sola strandhotel – Moster Amfi – Galleri Amare – Tou Scene

.

Tidligere VIP events og andre spesialoppdrag inkluderer bla.:
Privat kapell, Italia «Instituto Lama Tzong Khapa», Italia (buddhistsenter)«Kirken til San Jacopo» –  Isola Santa, Italia«Sant’Anna i Camprena», Italia (steinkirke fra «Den engelske pasienten») Reportasje for bokasinet «FEELGOOD» ved turistattraksjon i Åna Sira, varmekilder i Bagni San Filippo, Bagno Vignoni, lamaer på Lista fyr m.m

Les mer om spesielle opplevelser jeg har skapt for kunder på her.

Reportasjer:

«FEELGOOD»

Avisen Lister (LOGBUA)

Avisen Agder

Dalane Tidende

Les mer om timene jeg tilbyr her.