Lydterapi går flere tusen år tilbake i tid og har blitt brukt av urbefolkninger verden over. Lydterapi med krystallboller er en vibrasjonell behandlingsform, hvor boller tunet til 432 hertz hjelper med å balansere kroppens energisystem. Forskning viser til mange ulike positive helseeffekter av en slik behandling.

Når vi er friske, glade, tilfreds og føler at vi har mye energi, flyter den fritt og uanstrengt gjennom energimeridianer i kroppen. Av ulike grunner kan den komme i ubalanse, som over tid kan «sette seg i kroppen» i form av energiblokkeringer og resultere i smerte, sykdom, utbrenthet, betennelse, tungsinn o.l. Lydvibrasjonene forløser energiblokkeringene og fri flyt av energien kan gjenoppstå. Slik trigges også det fysiske og psykiske immunsystemet.

Dette er en helt naturlig behandling hvor kroppen justerer seg selv, og det er ikke påvist noen negative bivirkninger. Dette er en behagelig terapi som sitter i kroppen lenge og passer for alle.

 

Tilbakemeldinger

Lydterapi med krystall boller er en magisk opplevelse som alle burde unne seg med jevne mellomrom, hos Tove blir du tatt imot med åpent sinn. Du blir satt inn i litt teori om lydterapi og hva du kan forvente av behandlingen hvis denne formen for terapi har effekt på deg. Terapien ga utrolig bra effekt på meg og virket etter første time. Merket at noe skjedde i kroppen i det jeg kjørte hjem. Mer energi og mer stillhet i hode som har gjort at jeg er blitt klar for nye utfordringer. Sitter igjen med mange tanker om dette, er det virkelig så enkelt å finne balansen i livet igjen. Tydeligvis er det det, hvis du går inn med åpent sinn om terapiformen. Vil sterkt anbefale Lydterapi hos Tove, er du tvil så hadde jeg hvertfall prøvd for å se om dette kan være noe for deg også. Eirik

Vanlige spørsmål

Lydterapi passer i utgangspunktet for alle, men anbefales ikke for gravide i de 3 første månedene av svangerskapet, de med pacemaker eller lydtriggende epilepsi. Ta kontakt for mer informasjon.

Det er veldig individuelt hvor mange timer man trenger for å føle og skape varige endringer i kropp og sinn. Vi er som en løk satt sammen av flere lag, og noen ganger må man «skrelle av flere lag» før man kommer til kjernen eller roten av problemet, slik at man kan løse opp det som trenger å gi slipp. Mange lag er også en del av det ubevisste sinnet som trenger å bli bevisst. Energiblokkeringer som forhindrer balanse i kropp og sinn kan ha vedvart lenge, er dype og «harde» å løse opp. De kan også være nyere og «mildere» og gir slipp raskt, kanskje allerede etter enn eller få behandlinger. Sunt kosthold, mosjon og positive tanker er også med på å hjelpe deg i en positiv retning, så det er mye man kan ta tak i på egen hånd mellom lydterapitimene.

Det fine med lydterapi er at det er en forebyggende behandling. Man kan balansere ubalanser før de får tid til «å sette seg» i form av blokkeringer i energisystemet, og samtidig behandler ubalanser som med tiden kan utvikle seg til blokkeringer. Regelmessig lydterapi hjelper med å løse opp selv de dypeste blokkeringer som har ligget lagret lenge i kroppen, så langt som tilbake til fosterstadiet. Forskning har også vist at lydterapi over lengre tid «trener opp» hjernen til å slappe av, akkurat som når man trener en muskel til å bli sterk. Avspenning, indre ro og balanse er de vanligste virkningene av lydterapi, og vil slik bli enklere å oppnå og få til å vedvare både i timen og ellers i livet. Lydterapi er også et fint avbrekk fra en hektisk hverdag, et pusterom og fristed bare for deg.

Det er flere ting man kan gjøre selv for å holde seg i balanse, som regelmessig morsjon og sunt kosthold. I tillegg er det viktig med positive tanker, da negative tanker står for den vanligste grunnen til ubalanse hos folk flest. Jeg tilbyr derfor workshops med enkle selvhjelpstips du kan gjøre mellom timene, og ellers når som helst og hvor som helst for å opprettholde enn sunn balanse i kropp og sinn.

Arrangement: se event

Private timer kalender: eskemyrveien 11 a, 4310 Hommersåk eller etter avtale.

Skreddersydde arrangement: avtales individuelt.

 

Gruppetime; 350 kr

En – en; 900 kr

Par; 1400 kr

Skreddersydd; pris på forespørsel

 

Reisekostnader tilkommer ved reise utenfor Sandnes/Stavanger

Av helsemessige årsaker og andre grunner kan lydterapi holdes på andre stedet enn i et studio, og jeg kommer gjerne til deg. Ønsker du en avslappende behandling i ditt eget hjem, på hytten, i seilbåten, ute eller et annet sted? Jeg møter deg der du er, og skaper den beste opplevelsen for deg. Mitt motto er at alt er mulig!

Sørg for at du har fått i deg godt med væske før timen, da lydterapi er dehydrerende. Pass på å ta på deg behagelig tøy som ikke strammer. Spis gjerne bare et lett måltid før timen om du er sulten, da lydterapien virker mest effektiv når magen ikke må bruke energi på å jobbe med å fordøye maten.

Ta med en flaske vann, matte, pute, pledd, bolster –  det du trenger for å ligge komfortabelt under timen.

Blokker er tilgjengelig på studio.

Tips og råd for energiprosessen lydterapien har igangsatt;

  • Lydterapi trigger organer til å gi slipp på avfallstoffer og virker dehydrerende – drikk mye vann for å rense/detoxe og opprette væskebalanse.
  • Forsøk å ha lette og sunne måltider i dag – letter fordøyelsen så energien kan bevege seg mer fritt i kroppen.
  • Slapp av, gå en tur, hør på rolig musikk – oppmuntrer din egen helbredelsesprosess
  • Ta deg en god dusj – rensende og vitaliserende.

Noen føler et umiddelbart velvære etter timen, mens andre føler at ting begynner å røre på seg og arbeide i kroppen. Dette kan være ubehag som hodepine, muskelsmerter og en sjelden gang at tilstanden de ønsker å endre blir verre en kort stund før det gir slipp og du føler deg bedre. Dette skjer fordi du setter i gang prosesser i kroppen og ting vil ut, de vil forløses, og det er naturlig at det må komme ut før det blir bedre. Så forsøk å slappe av selv om det er ubehagelig og tenk at du blir renset nå.

Dersom du henger deg opp i tanken på at det skal forsvinne, kan du skape spenninger mentalt og kroppslig som gjør at det varer lengre og blir mer ukomfortabelt. Husk at lydterapi trigger kroppens eget psykiske og mentale immunsystem, og smerte er et tegn på at noe skjer, at en prosess settes i gang mot balanse.

Dersom dette skulle vedvare over lengre tid så kontakt meg, så kan vi ta en prat og eventuelt avtale en individuell time. Noen føler ingen endringer i kroppen, det betyr ikke at lydterapien ikke har begynt å røre på energien, bare at folk reagerer forskjellig på stimuli.

 

post(a)tovemoss.no