Gruppetimer, livetimer og workshops

Planlagte gruppetimer

RESTORATIV YOGA & CRYSTAL SINGING BOWLS – Hot Yoga Sola 20 juni kl. 1600 – 1740

 

Det er planlagt gruppetimer i Kristiansand og på Bømlo, men på grunn av Coronavirus er tid og sted ikke bestemt enda. Meld deg opp under for å holde deg oppdatert om kommende timer.

 

 

LIVE lydterapi

Tilbud om live lydterapitimer er under utarbeidelse og vil være tilgjengelig i nærmeste fremtid. Meld deg opp under for å holde deg oppdatert om kommende timer.

Ulike typer gruppetimer og workshops jeg tilbyr

 

Lydterapi: lydterapeutisk behandling og guidet avspenning liggende på matte (Savasana).

Lydterapi med restorativ yoga: lydterapeutisk behandling i 4 – 5 restorative yogastillinger.

Lydterapi med yoga Nidra: lydterapeutisk behandling og guidet avspenning med visualisering liggende på matte (Savasana). Fokus og bevissthet flyttes rundt i kroppen i en bestemt rekkefølge, for å skape en sirkel av energi gjennom hjernen. Dette tillater sinnet å hvile og til å gå inn i en totalt avslappet tilstand.

Workshop: ulike tema for selvutvikling i forbindelse med lydterapibehandlinger.

Mer informasjon

Gruppene er fra 5 personer og oppover. Det er lagt opp til en rolig og behagelig atmosfære hvor hver enkelt er i sin sone for avslapping, fornyelse og gjenoppretting av harmoni og balanse i kropp og sinn. Lydterapi med krystallboller kombinert med andre former for avspenning kan gi en dypere og mer omfattende effekt. Varighet er fra 60 – 90 minutter.

Ta kontakt hvis du har noen spørsmål.