Krystallbollenes vibrasjoner jobber i dybden med å løse opp blokkeringer i energisystemet, som over kortere eller lengre perioder har gjort at kroppen og sinnet ikke fungerer optimalt. Dette er en form for indre massage til cellene, som balanserer og stabiliserer dem mot å fungere optimalt i deres livsviktige funksjoner. Harmonisering av energien kan også forebygge ubalanser og at eventuelle eksisterende ubalanser «setter seg» i kroppen. Vedvarende disharmoni er vist at kan føre til svekket immunsystem, smerter, sykdom m.m. på den ene siden, og psykiske og mentale ubalanser som stress, utbrenthet, depresjon o.l. på den andre siden; noen av dagens største livsstilssykdommer.

 

Du kan gjøre noe allerede i dag for å skape det livet du ønsker; god helse, energi og overskudd til de tingene som betyr noe for deg.

 

 

En til en

Sted: Studio Lydspa. Annet sted på forespørsel.

Pris og lengde: 60 minutter – 900 kr

Innhold: Behandlingen begynner med en guidet avspenning liggende på matte, støttet opp av puter og pledd for en behagelig stilling under hele timen. Jeg skanner energisystemet ditt å avdekker eventuelle energiblokkeringer som jeg jobber metodisk med å løse opp, slik at energien kan flyte fritt igjen og balanse og harmoni i kropp og sinn kan gjenvinnes.

 

Par

Sted: Studio Lydspa. Annet sted på forespørsel.

Pris og lengde: 75 minutter – 1400 kr

Innhold: Behandlingen begynner med en guidet avspenning liggende på matte side ved side, støttet opp av puter og pledd for en behagelig stilling under hele timen. Jeg skanner energisystemet deres å avdekker eventuelle energiblokkeringer som jeg jobber metodisk med å løse opp, slik at energien kan flyte fritt igjen og balanse og harmoni i kropp og sinn kan gjenvinnes.

Å utforske og arbeid med begges energi samtidig, kan man avdekke energiblokkeringer både på det personlige plan og i pardynamikken, som man så lydterapeutisk arbeider med å løse opp. Dette er også en fin mulighet for kvalitetstid sammen som par.

 

Gruppe

Sted: Studio Lydspa. Annet sted på forespørsel.

Pris og lengde: 60 minutter – 350 kr pr.pers.

Innhold: Behandlingen begynner med en guidet avspenning liggende på matte, støttet opp av puter og pledd for en behagelig stilling under hele timen. Behandlingen løser opp energiblokkeringer, slik at energien kan flyte fritt igjen og balanse og harmoni i kropp og sinn kan gjenvinnes.

Max. 8 i Studio Lydspa (mitt studio)

 

Statens standardsatser for kjøregodtgjørelse utenfor Sandnes/Stavanger. Eventuelt andre reiseutgifter som fly, overnatting e.l. tilkommer. Avbestilling må skje senest 24 timer før timen for full refusjon.

 

 

 

 

Slapp av –  forny – gjenopprett